08 februari 2011

vintage






Ibland saknar jag skolan, ibland..
Det jag saknar e människorna och de roliga temalektionerna.
Fasiken vad jag älskar min tolkning av en romantisk brudbukett.
Och strutsfjädrarna, pricken över iet..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Malin,
jättevacker brudbukett.
Jag är inne på din blogg några gånger i veckan. Tycker du skriver alldeles lagom långa inlägg. Jag fastnade för din pga jag håller på med silversmide och är utbildad florist, kommer från Stockholm men bor numera i Västerås :). Jo och så är jag kompis med Lutchis bror David och Sandra.
Så nu har jag presenterat mig, så nu är vi 5 :).
Hejsvejs,
Jenny.

Jennifer sa...

Om och när jag gifter mig vill jag ha exakt en sån där bukett!


Krams

Hannah sa...

Systeryster, jag har tänkt.. Om du kan ordna den där buketten till mig till bröllopet så vill jag helst ha en sån =) Struntar i dom där omöjliga pionerna =P
Tror det kommer passa bra till hela stilen och den är ju helt fantastisk. Den hade fastnat lite i min hjärna =) Plus att jag tror att jag har strutsfjädern också, kör på bara!! Tror du det går att fixa? Och vad ska då ni tärnor ha? Och Lars? Vilken av blommorna i buketten alltså?
Saknar dig! Puss

Hannah sa...

Taget! den var ju superfin. Jag litar på dig med tärnbuketterna. Du vet ju förmodligen bättre än mig ;) Vet du på ett ungefär vad blommorna kommer att kosta? Har tänkt och pynta lokalen också med blommor på borden. Inte mycket alltså med litegrann och då vill jag också ha i samma stuk och färger. Ska vi köpa alla blommor tillsammans eller har du tänkt att fixa buketterna i sthlm och frakta hit dom? Är vi i så fall säkra på att hitta rätt blommor här i vässan?
Help me please! =) Puss