10 december 2011

På koh maak!

Vi sitter och hänger i solen vid en bar som bjussar på wifi så det blir alltså en update här ifrån med. Vi sitter och väntar på banan och lime shakes, mums!

Molnen har tyvärr hängt med oss även när vi kom hit till koh maak! Men idag har vädret visat sig från sin bästa sida och det är två nöjda semesterfirare som nu njuter av den lite svalare eftermiddagssolen.. Vårat hotell här e suuuperfint!! Och stranden e precis nedanför..

Gårdagen spenderade vi på hyrcyklar, haha! Vi cyklade i princip runt hela ön kändes det som. Vi fick syn på en skylt med view-point 1,7km vid ett ställe, perfekt tänkte vi!! Men denna ö e inte så utvecklad så vägar finns det inte, det e stigar eller breda ojämna trottoarer.. Vi cyklade och cyklade, upp och ner...... Tillslut kommer vi fram till samma skylt, 0,7km kvar till höger och en bild att man nu måste bära cyklarna. Så vi ställde dom där och började gå, bör nämnas att alla hade flippflopps på sig (dagens tabbe). Tillslut gav vi upp, halvt uppätna av malariamyggor (vi inbillade oss att det var malariamyggor) och mitt ute i en öde djungel... Så vi vände, och fick och gick och gick!! Vilket äventyr :) och vilken flopp!

När vi kom till ön var det typ vi och 6-7 andra turistsällskap på hela ön (jag överdriver inte). Men idag har våt efter båt anlänt med massvis av turister och thailändare, jag gillar't, lite läskigt med så lite folk :)


Imorgon tar vi speedboaten till koh kood, där vi kommer spendera 3-4dagar. Viktor o Julia åkte dit imorse och har redan kollat så det finns plats för oss på det hotell vi tänkt oss, great!

Nu lite foton från koh maak!

Inga kommentarer: